Импресум

Impressum

Legal

Deutsche Bahn AG

Article: Импресум

TXT_Legal Section Macedonian_(Still English)

Ова е страница на Deutsche Bahn AG

Deutsche Bahn AG
Potsdamer Platz 2
10785 Berlin

AG Berlin-Charlottenburg HRB 50000

Даночен идентификациски број: DE 811569869

Deutsche Bahn AG е претставувана од одборот на директори: Д-р Ричард Луц, Бертолд Хубер, Д-р Левин Холе, Евелин Пала, Д-р Зигрид Никута, Михаел Петерсон, Д-р Даниела Герд том Маркотен и Мартин Зајлер.

Ако имате некакви прашања или предлози за порталот за кариера, можете да нѐ добиете преку е-пошта на karriere@deutschebahn.com или во кое било време преку нашите канали на социјалните медиуми. Не користете ја оваа адреса на е-пошта за да испраќате апликации или документи за апликации.