Shofer autobusi

Ein Busfahrer sitzt lächelnd auf dem Fahrersitz eines Busses

Shofer autobusi

Deutsche Bahn AG

Article: Shofer autobusi

Me mbi 300,000 punonjës në mbarë botën, ne transportojmë njerëz dhe mallra 365 ditë në vit – jo vetëm me trenat tanë, por edhe me autobusë dhe kamionë në rrjetin rrugor. Kjo na bën një nga ofruesit më të mëdhenj të transportit në mbarë botën.

Fillimi yt si shofer autobusi në Deutsche Bahn ka shumë avantazhe:

  • Stabilitet dhe siguri - Perspektiva afatgjata për ty dhe familjen tënde.
  • Pagë e sigurt, me pagesë të përpiktë, kontratë të përhershme në një kompani të orientuar drejt së ardhmes.
  • Ngisni autobusë të rinj me teknologjinë më të fundit në transportin urban/lokal.

 Çfarë presim nga ti?

  •  Leje drejtimi të kategorisë D
  • Gatishmërinë për të punuar me turne (punë nate, fundjave dhe festash)
  • Miqësor, fleksibël dhe i besueshëm

A je i interesuar të punosh si shofer autobusi në Gjermani?

Apliko në Deutsche Bahn.


Pyetje që bëhen shpesh

Betreuung Icon A do të marr mbështetje për takimin në ambasadë dhe aplikimin për vizë?

Po, ne të mbështesim gjatë gjithë procesit dhe organizojmë takimin e vizës për ty në ambasadë.

End of expander content
Haus Icon A do të kem ndihmë për të gjetur strehim në Gjermani?

Po, ne të mbështesim në kërkimin për strehim në Gjermani.

End of expander content
Kraft Icon A ka ndonjë kufi moshe?

Ju lutemi aplikoni nëse jeni 18 deri 45 vjeç.

End of expander content
Rezeption Check-In-Schalter Icon Ku zhvillohen intervistat?

Bisedat zhvillohen ose nga interneti nëpërmjet Microsoft Teams ose drejtpërdrejt në vendin tënd.

End of expander content
Bahnhof Zug Icon A mos jeni ndoshta agjenci apo kompani punësimi?

Jo, ne nuk jemi agjenci apo kompani punësimi. Ne punojmë në Deutsche Bahn dhe rekrutojmë ekskluzivisht për Deutsche Bahn. 

End of expander content