Kërkojmë kursantë për shkollim profesional që zgjat 3,5 vjet në Deutsche Bahn (m/f/d)

Shkollimi yt profesional në Deutsche Bahn! (m/f/d)

Deutsche Bahn AG

Article: Kërkojmë kursantë për shkollim profesional që zgjat 3,5 vjet në Deutsche Bahn (m/f/d)

A është e rëndësishme për ty gjetja e një shkollimi profesional që të të përshtatet? Nëse e ke mbaruar tashmë (ose së shpejti) shkollën e mesme ose nëse dëshiron një orientim të ri si i rritur, përmes Deutsche Bahn mund të gjesh perspektivën tënde në më shumë se 50 degë profesionale.

A ke tashmë nivelin B1 të gjermanishtes? Ne të mbështesim dhe të ofrojmë mundësinë për t’u regjistruar në kursin e gjermanishtes pa pagesë duke nisur nga fillimi i vitit 2024 deri në gusht të vitit 2024, në mënyrë që të arrish nivelin e kërkuar B2 dhe të fillosh të ardhmen tënde profesionale me ne.

Nëpërmjet kursit intensiv i cili do të kryhet mbasditeve do të bëhet e mundur arritja e nivelit B2. Më pas do të kesh shansin të zgjedhësh shkollimin tënd profesional sipas preferencës tënde. Në parim mund të zgjedhësh degë të ndryshme si p.sh.

 • Konstruktor shinash
 • Inxhinier elektronik për teknologjinë industriale
 • Elektriçist industrial / Mekanik industrial
 • Inxhinier mekatronik

Avantazhet e tua

 • Të ardhura atraktive: Krahas pagës mujore, do të përfitosh edhe pagë të 13-të.
 • Mbulim proporcional i kostove të strehimit si dhe suport në gjetjen e një vendstrehimi
 • Ulje çmimesh për udhëtimet me Deutsche Bahn: Ne ofrojmë 16 udhëtime falas brenda Gjermanisë me trenat ekspres si dhe ulje të tjera çmimesh për udhëtime të tjera, biletë falas udhëtimi për rutin tënd ditor të punës.
 • Përfaqësues personal kontakti: një person kontakti personal që do të jetë i disponueshëm për t’iu përgjigjur çdo pyetje që mund të kesh gjatë shkollimit tënd.
 • Garantim i punësimit pas përfundimit të shkollimit profesional: ne ju garantojmë punësim pranë Deutsche Bahn pasi të kryesh me sukses shkollimin profesional.

Profili yt

 • E ke kryer tashmë shkollën e mesme (ose së shpejti) ose zotëron një çertifikatë (dëftesë lirimi) që njeh përfundimin e shkollës
 • Njohuritë e tua aktuale të gjermanishtes janë të nivelit B1
 • Ke interesim dhe motivim të lartë për një nga degët tona të shkollimit profesional
 • I aftë për të punuar në grup dhe i gatshëm për të marrë përgjegjësi

Jeni të interesuar të punoni në Gjermani? 

Aplikimi për punë në Deutsche Bahn.Pyetje që bëhen shpesh:

Kraft Icon A ka ndonjë kufizim moshe?

Për të hyrë në Gjermani duhet të jeni të paktën 18 vjeç.

End of expander content
Haus Icon Ku do të banoj?

Do të merrni përkrahje nga ne. Ne ju sigurojmë ambientin e banimit

End of expander content
Bahnhof Zug Icon A do të marr pagë gjatë trajnimit?

Po. Gjatë trajnimit, do të merrni rrogë

End of expander content
Rezeption Check-In-Schalter Icon Në cilën gjuhë zhvillohet intervista?

Nëse flisni tashmë pak gjermanisht, ne do të përpiqemi ta kryejmë intervistën në gjermanisht. Nëse nuk keni fare njohuri për gjermanishten, ne do ta kryejmë intervistën në gjuhën tuaj amtare.

End of expander content
Rezeption Check-In-Schalter Icon Ku zhvillohen intervistat e punës?

Sigurisht, është e rëndësishme që palët të njihen me njëra-tjetrën gjatë procesit të aplikimit. Për këtë arsye, ne vizitojmë shtetet përkatëse si pjesë e procesit të rekrutimit.

End of expander content